AirPort Time Capsule 802.11n (3:e generationen) - Teknisk information

Mått och vikt

• Djup: 19,7 cm

• Bredd: 19,7 cm

• Höjd: 3,6 cm

• Vikt: 1,6 kg1

Säkerhet

• Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)2

• Trådlös säkerhet (WEP) som kan konfigureras för 40- och 128-bitars kryptering

• MAC-adressfiltrering

• NAT-brandvägg

• Stöd för RADIUS-autentisering

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbaserad behörighetsstyrning

Strömförsörjning

• Nätspänning: 100–240 V växelström

• Frekvens: 50–60 Hz, enfas

• Högsta kontinuerliga effekt: 34 W

Typgodkännanden

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268:2000, UL 60950, CSA-C22.2 No. 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950

Lagring

• 1 TB eller 2 TB seriell ATA-hårddisk av servertyp3

Gränssnitt

• En Gigabit Ethernet-WAN-port för anslutning av ett ADSL- eller kabelmodem

• Tre Gigabit Ethernet-LAN-portar för anslutning av datorer eller nätverksenheter

• USB-port för anslutning av en USB-skrivare eller extern USB-hårddisk

• 802.11n, trådlös anslutning

Program och tillbehör som ingår

• AirPort-verktyg för Mac och Windows

• AirPort Skivverktyg för Windows

• Bonjour för Windows

• Nätsladd

• Dokumentation i tryckt och elektronisk form

Omgivning

• Temperatur vid användning: 10° till 35 °C

• Temperatur vid förvaring: -25° till 60 °C

• Relativ luftfuktighet vid användning: 20 % till 80 %

• Relativ luftfuktighet vid förvaring: 10 % till 90 %

• Höjd över havet vid användning: högst 3 000 m

• Höjd över havet vid förvaring: högst 4 500 m

Protokoll för trådlös kommunikation

• IEEE 802.11a/b/g/n

Kompatibilitet

• Fungerar med Mac, iPhone, iPod touch och Windows-datorer som är WiFi-certifierade enligt standarderna 802.11a, 802.11b och 802.11g eller 802.11n

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP och L2TP), DNS Proxy, SNMP, IPv6 (6-till-4 och manuella tunnlar)

Frekvensband

• 2,4 GHz och 5 GHz samtidigt

Radiosignalens uteffekt

• 20 dBm (nominellt)

Kanaler

• Kanal 1-11, 36-48 och 149-165 är godkända för användning i USA och Kanada

• Kanal 1-13, 36-64 och 100-140 är godkända för användning i Japan

• Kanal 1-13, 36-64, 100-112 och 132-140 är godkända för användning i Europa

• Kanal 1-13, 36-64 och 149-165 är godkända för användning i Australien, Hongkong och Nya Zeeland

Systemkrav

Mac-användare

PC-användare

För säkerhetskopiering med Time Machine

Mac med Mac OS X v10.5.7 eller senare

-

För installation och administration

Mac med Mac OS X v10.5.7 eller senare, CD-enhet och Ethernetanslutning eller funktioner för trådlös anslutning

PC med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1), CD-enhet, och Ethernetanslutning eller funktioner för trådlös anslutning

För trådlösa klienter

Mac förberedd för trådlös AirPort-anslutning

PC med Wi-Fi-certifierat 802.11a/b/g/n-kort

För delning av USB-skrivare

USB-skrivare, Mac med Mac OS X v10.2.7 eller senare

USB-skrivare, PC med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1), Bonjour för Windows (följer med på CD-skivan för Time Capsule)

För AirPort-hårddisk med en USB-hårddisk

Mac med Mac OS X 10.4.8 eller senare

PC med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1), Bonjour för Windows (följer med på CD-skivan för Time Capsule)

Utökad service och support

AppleCare Protection Plan för datorn täcker även Time Capsule.

1. Vikten kan variera beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.

2. Stöd för Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2) kräver Mac OS X 10.3 eller senare eller Windows XP med SP2 eller senare.

3. 1 TB = 1 biljon byte. Kapaciteten hos formaterade hårddiskar är lägre.

Wi-Fi Protected Access är ett märke som tillhör Wi-Fi Alliance. En trådlös Internetanslutning kräver en dator som är utrustad för trådlös nätverksanslutning, en basstation eller annan anslutningspunkt och ett Internetabonnemang, som kan vara avgiftsbelagt. Vissa Internetleverantörer fungerar för närvarande inte med Time Capsule. Produktspecifikationer gäller med förbehåll för ändringar.