LED Cinema Display - Teknisk information

Mått och vikt

• Höjd: 47.84 cm

• Bredd: 57.32 cm

• Djup: 19.71 cm

• Vikt: 9.5 kg

Kompatibilitet

Kompatibel med MacBook-, MacBook Air- och MacBook Pro-datorer med Mini DisplayPort

Vad ingår?

• LED Cinema Display

• Strömsladd

• Rengöringsduk

• Tryckt dokumentation

Miljörapport

LED Cinema Display har utformats med följande delar och åtgärder som minskar dess miljöpåverkan:

• Höljet av aluminium och glas är återvinningsbart till största delen

• Kvicksilverfri

• Arsenikfritt glas

• Inga bromerade flamskyddsmedel

• Polyvinylkloridfri

• Uppfyller kraven för ENERGY STAR

• Uppfyller kraven för EPEAT Gold

Bildskärm

24-tums (visningsyta) LED-bakgrundsbelyst TFT-bildskärm, aktiv matris med flytande kristaller

• Upplösningar som stöds:

• 1920 x 1200 bildpunkter

• 1280 x 800 bildpunkter

• 1024 x 640 bildpunkter

• Färgåtergivning (högst): 16,7 miljoner

• Betraktningsvinkel: 178° horisontellt/178° vertikalt

• Ljusstyrka (normalt): 330 cd/m2

• Kontrast (normalt): 1000:1

• Svarstid (normalt): 14 ms

Ljud och video

• Inbyggd iSight-kamera med mikrofon

• Inbyggt 2.1-

• högtalarsystem

Begränsad garanti och service

Apple-skärmen LED Cinema Display har 90 dagars kostnadsfri telefonsupport och ett års begränsad garanti. Du kan förlänga service och support till tre år från inköpsdatumet för bildskärmen genom att registrera en bildskärm för en AppleCare protection Plan när du köper skärmen samtidigt som en MacBook Pro med Mini DisplayPort. Vill du skydda en fristående eller andra skärm köper du en AppleCare protection Plan för bildskärm. Bara AppleCare Protection Plan ger direkttillgång via telefon till Apples tekniska support och tryggheten i att reparationsservice utförs av Apple-auktoriserade tekniker som använder Apples originaldelar. För mer information, besök Apple-support eller ring 0771 199 519.

Portar och utbyggnad

• Tre strömförsörjda USB 2.0-portar

• En kabel med tre kontakter: Mini DisplayPort, MagSafe, USB 2.0

• Strömsladd

• Fäste för Kensingtonlås

Strömförsörjning och omgivning

• Spänning in: 100 till 240 V växelström 50-60 Hz

• Högsta effekt: 212 W (LED Cinema Display vid laddning av MacBook Pro)

• Energisparläge: 1 W eller lägre

Omgivning

• Temperatur vid användning: 10° till 35° C

• Temperatur vid förvaring: âÄ“20° till 47° C

• Relativ luftfuktighet: 20 till 80 %

• icke-kondenserande

• Höjd över havet vid användning: högst 3 000 m

Beställningsbyggen

• VESA-monteringspaket

• AppleCare Protection Plan