QuickTime Pro 7 - Teknisk information

Översikt

• Anm:

• QuickTime 7 Pro fungerar endast med den kostnadsfria QuickTime Player 7. Se till att installera QuickTime Player 7 innan du skriver in registreringskoden för ditt exemplar av QuickTime 7 Pro.

• Konvertera medieformat

• Konvertera QuickTime-filmer till en rad olika format för visning i din iPod eller mobiltelefon, eller för att dela dem med släkt och vänner via e-post eller webben.1 Exportera till mer än ett dussin olika video- och ljudformat.

• Redigera problemfritt

• Använd funktionerna klipp ut, kopiera och klistra in i QuickTime Pro till att redigera dina filmer eller till och med lägga till ett nytt ljudspår. Du kan också lägga till anteckningar, rotera videon och mycket mer.

• Skapa fantastiska videor

• Med en iSight- eller annan FireWire-kamera ansluten till datorn kan du skapa video med ett enda klick och dela den via e-post.

• Bygg upp ett eget QuickTime-videobibliotek

• Bygg upp ett filmbibliotek genom att spara videor från webben på datorn så att du kan se dem när du vill.2 Visa filmer som du har tagit med en mobilkamera, digitalkamera eller videokamera. QuickTime 7 Pro stöder vanliga videoformat, bl.a. H.264, MPEG-4 och Motion JPEG.

• Spela in podcaster

• Koppla in en USB-mikrofon och använd QuickTime 7 Pro till att spela in ljud som kan delas med världen som en podcast. Gränssnittet för inspelning är hur enkelt som helst med en enda knapp.

Uppgradera till QuickTime Pro

• Se till att QuickTime 7 Player är installerat på datorn.

• Köp en registreringskod för QuickTime Pro. Koden skickas till dig via e-post.

• Öppna mejlet från Apple och leta rätt på den 20 tecken långa registreringskoden.

• Besök http://www.apple.com/se/quicktime/pro/unlock-mac_osx.html och följ anvisningarna för att ange registreringskoden.

• Ha det så kul med QuickTime Pro!

Systemkrav

• Mac OS X 10.5 eller senare

• En Mac med en Intel-processor eller PowerPC G5- eller G4-processor (867 MHz eller snabbare)

• Minst 512 MB RAM-minne

• QuickTime 7

Observera att inget paket skickas till dig och att du inte behöver hämta någon extra mjukvara – du kan börja använda QuickTime Pro direkt

Tänk på att en kraftfullare dator ger högre prestanda.

1. QuickTime Pro stöder inte rippning av DVD-skivor.

2. Vissa innehållsutgivare tillåter inte att deras filmer från webben sparas.