Apple TV (3:a generationen) - Teknisk information

Mått och vikt

SP648_specs_dimensions-en
  • Höjd: 2,3 cm

• Bredd: 9,8 cm

• Djup: 9,8 cm

• Vikt: 270 g1

Vad ingår?

• Apple TV

• Apple Remote (fjärrkontroll)

• Strömsladd

• Dokumentation

Processor

• Apples enkärniga A5-processor

Systemkrav

• Trådlöst Wi-Fi-nätverk (802.11a, b, g eller n, trådlös videoströmning kräver 802.11a, g, eller n) eller 10/100BASE-T Ethernetnätverk

• iTunes Store-konto för att hyra filmer.

• För medieströmning från en Mac eller PC: iTunes 10.6 eller senare, iTunes Store-konto för Hemmadelning

• MLB.TV-prenumeration krävs för att se direktsända och arkiverade matcher

Portar och gränssnitt

• HDMI2

• Optiskt ljud

• 10/100BASE-T Ethernet

• Inbyggd IR-mottagare

• Mikro-USB (för service och support)

Trådlöst

• Wi-Fi (802.11a/b/g/n)

Omgivning

• Temperatur vid användning: 0 till 35 °C

• Temperatur vid förvaring: -20 till 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 till 95 % (icke-kondenserande)

• Höjd över havet vid användning: högst 3 000 m

Ström

• Inbyggt 6 W universellt strömaggregat

Videoformat

• H.264-video upp till 1080p, 30 bildrutor/sekund, High eller Main Profile nivå 4.0 eller lägre, Baseline Profile nivå 3.0 eller lägre med AAC-LC-ljud upp till 160 Kbit/s per kanal, 48 kHz, stereoljud i filformaten .m4v, .mp4 och .mov

• MPEG-4-video upp till 2,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bildrutor/s, Simple Profile med AAC-LC-ljud upp till 160 Kbit/s, 48 kHz, stereoljud i filformaten .m4v, .mp4 och .mov

• Motion JPEG (M-JPEG) upp till 35 Mbit/s, 1280 x 720 bildpunkter, 30 bildrutor/s, ljud i ulaw, PCM-stereoljud i filformatet .avi

Ljudformat

• HE-AAC (V1), AAC (16 till 320 Kbit/s), skyddad AAC (från iTunes Store), MP3 (16 till 320 Kbit/s), MP3 VBR, Apple Lossless, AIFF och WAV, Dolby Digital 5.1-surroundljud (pass-through)

Bildformat

• JPEG, GIF, TIFF

TV-kompatibilitet

• Kompatibel med HDMI-utrustade HDTV-apparater som kan visa 1080p eller 720p i 60/50 Hz,2 vilket omfattar vanliga modeller från följande tillverkare: Hitachi, JVC, LG, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, Vizio, Westinghouse

Apple TV och miljön

Apple väger in produkternas hela livscykel för att beräkna företagets miljöpåverkan. Läs mer.

Apple TV har utformats enligt följande principer som minskar dess miljöpåverkan:

• Fri från bromerade flamskyddsmedel

• PVC-fri3

• Uppfyller kraven för ENERGY STAR 2.0 för set-top-boxar

Apple och miljön

Läs mer om Apples insatser för att minska miljöpåverkan från våra produkter och processer. Apples miljörapporter för produkter beskriver produkternas miljöegenskaper.

Återvinning

Apple har en helhetssyn på materialhantering och minskning av avfall. Läs mer om återvinning av dina Apple-produkter.

Filmer från iTunes4

Upplösning

Ljud

HD-film

1920 x 1080 (maximalt)

Dolby Digital 5.1-surroundljud (ej alla titlar)

SD-film

720 x 480 anamorfisk (maximalt)

Dolby Digital 5.1-surroundljud (ej alla titlar)

Tillbehör

• Apple HDMI-till-HDMI-kabel Med Apples HDMI-till-HDMI-kabel kan du ansluta en Apple TV, Mac mini eller annan HDMI-enhet till en HDTV eller A/V-mottagare. Både digital HD-video och flerkanaligt digitalt ljud leds genom en enda kabel som ger suverän bild- och ljudkvalitet.

• iWires digitala optiska ljudkabel iWires digitala optiska ljudkabel skickar oförvrängt ljud till valfri A/V-mottagare eller enhet. Den passar perfekt för ljudälskaren som vill dra full nytta av de digitala ljudmöjligheterna i sin Mac, A/V-mottagare, DVD-spelare, satellitmottagare eller digital-TV-box.

• AppleCare Protection Plan AppleCare Protection Plan ger service och support från teamet som vet mest om din Apple TV. Du får direkt tillgång till Apples tekniska telefonsupport av världsklass och reparationer i upp till två år från det ursprungliga inköpsdatumet för Apple TV.

1. Vikten kan variera beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.

2. Kräver HDCP vid uppspelning av skyddat innehåll.

3. PVC-fri strömsladd finns i USA och Kanada.

4. En Internetanslutning med en bibehållen hastighet på 8 Mbit/s eller snabbare rekommenderas för visning av HD-filmer i 1080p, 6 Mbit/s eller snabbare för visning av 720p-innehåll och 2,5 Mbit/s eller snabbare för SD-innehåll. Hastigheten på en Internetanslutning varierar beroende på Internetleverantör och andra faktorer.

Tjänsterna är inte tillgängliga i alla länder och kan komma att ändras.