Magic Keyboard med numerisk del - Teknisk information

Översikt

Magic Keyboard med numerisk del har en utökad layout med navigeringstangenter för snabb skrollning och piltangenter i full storlek för spel. En saxmekanism under varje tangent ger ökad stabilitet och effektivare tangentrörelser, medan den låga profilen gör det bekvämt att skriva och lätt att träffa rätt tangenter. Den numeriska delen är också praktisk när du jobbar med kalkylblad och ekonomiappar. Dessutom håller det inbyggda, laddningsbara batteriet riktigt länge – du kan använda tangentbordet i en månad eller ännu längre mellan laddningarna.1

Detta ingår

• Magic Keyboard med numerisk del

• Lightning till USB-kabel

Mått och vikt

• Höjd: 0,41–1,09 cm

• Bredd: 41,87 cm

• Djup: 11,49 cm

• Vikt: 0,39 kg*

Allmänt

• Multimediatangenter

Anslutningar och utbyggnad

• Bluetooth

• Lightning-port

• Trådlöst

Systemkrav

• En Mac med Bluetooth och macOS 10.12.4 eller senare

• iOS-enheter med iOS 10.3 eller senare

*Vikten varierar beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.

1. Testerna utfördes av Apple i april 2017 med förhandsversioner av Magic Keyboard-enheter, fast mjukvara och mjukvara samt leveransklara iMac-datorer. Testerna bestod i att ladda ur batteriet fullständigt genom att använda enheten tillsammans med en parkopplad iMac med hjälp av automatisk utrustning. Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och andra faktorer.