iTunes 12 för Windows - Teknisk information

Hårdvara:

• Pc med en Intel- eller AMD-processor på 1 GHz med stöd för SSE2 och 512 MB ram-minne

• Uppspelning av sd-video från iTunes Store kräver en Intel Pentium D-processor eller snabbare, 512 MB ram-minne och ett DirectX 9.0-kompatibelt grafikkort.

• Uppspelning av hd-video i 720p, iTunes LP eller iTunes Extras kräver en Intel Core 2 Duo-processor på 2 GHz eller snabbare, 1 GB ram-minne och grafikkortet Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 eller NVIDIA GeForce 6150 eller bättre.

• Uppspelning av hd-video i 1080p kräver en Intel Core 2 Duo-processor på 2,4 GHz eller snabbare, 2 GB ram-minne och grafikkortet Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400, NVIDIA GeForce 8300 GS eller bättre.

• Skärmupplösning på minst 1024 × 768 samt minst 1280 × 800 krävs för uppspelning av material från iTunes LP eller iTunes Extras

• 16-bitars ljudkort och högtalare

• Internetanslutning krävs för användning av Apple Music, iTunes Store och iTunes Extras

• Cd- eller dvd-brännare som är kompatibla med iTunes krävs för att skapa cd-skivor med ljud- eller mp3-filer eller säkerhetskopior på cd- eller dvd-skivor. Låtar från Apple Music-katalogen kan inte brännas till cd-skivor.

Mjukvara:

• Windows 7 eller senare

• 64‑bitarsversioner av Windows kräver 64‑bitarsinstalleraren för iTunes. Mer information finns på www.itunes.com/se/download

• 400 MB ledigt hårddiskutrymme

• Vissa visualiserare från andra utvecklare är inte längre kompatibla med den här iTunes-versionen. Kontakta utvecklaren för en uppdaterad visualiserare som är kompatibel med iTunes 12.1 eller senare

• Tillgängligheten för Apple Music, iTunes Store och iTunes Match kan variera mellan olika länder

• Provversionen av Apple Music kräver registrering och är endast tillgänglig för dig som tecknar ett nytt abonnemang. Abonnemanget förnyas automatiskt efter provperioden eller senare