iPhone 4S - Teknisk information

Färg

No alt supplied for ImageNo alt supplied for Image
  • Vit

• Svart

Kapacitet1

• 16 GB

• 32 GB

• 64 GB

Mått och vikt3

• Höjd: 115,2 mm

• Bredd: 58,6 mm

• Djup: 9,3 mm

• Vikt: 140 g

Mobilnät och trådlöst

• Världstelefon

• UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)4

• Wi-Fi: 802.11b/g/n (802.11n – endast 2,4 GHz)

• Trådlös anslutning med Bluetooth 4.0

Platsfunktioner

• Assisterad GPS och GLONASS

• Digital kompass

• Wi-Fi

• Mobilnät

Bildskärm

• Retina-skärm

• 3,5-tums (diagonalt) Multi-Touch-skärm i widescreenformat

• 960 x 640 bildpunkters upplösning med 326 ppi

• Kontrast (normalt): 800:1

• Maximal ljusstyrka (normalt): 500 cd/m2

• Fingeravtryckstålig och fettavvisande ytbehandling på fram- och baksidan

• Stöd för visning av flera språk och teckensystem samtidigt

Kamera, bilder och video

• 8-megapixlars kamera

• Autofokus

• Tryck för att fokusera

• Ansiktsigenkänning i stillbilder

• LED-blixt

• HD-videoinspelning (1080p) upp till 30 bilder/s med ljud

• Videostabilisering

• Bilder i VGA-kvalitet och video med upp till 30 bilder/s med kameran på framsidan

• Geotaggning av bilder och video

Ström och batteri5

• Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri

• Laddas via USB-anslutning till dator eller strömadapter

• Samtalstid: upp till 8 timmar i 3G-nät, upp till 14 timmar i 2G-nät (GSM)

• Standbytid: upp till 200 timmar

• Internetanvändning: upp till 6 timmar i 3G-nät, upp till 9 timmar med Wi-Fi

• Videouppspelning: upp till 10 timmar

• Ljuduppspelning: upp till 40 timmar

Ljuduppspelning

• Frekvensomfång: 20 Hz till 20 000 Hz

• Ljudformat som stöds: AAC (8 till 320 Kbit/s), skyddad AAC (från iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 till 320 Kbit/s), MP3 VBR, Audible (formaten 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX och AAX+), Apple Lossless, AIFF och WAV

• Inställningsbar maximal volymgräns

TV och video

• Stöd för AirPlay-skärmdubblering till Apple TV i 720p

• Skärmdubblering och videoutsignal: upp till 1080p med Apples digitala AV-adapter eller Apples VGA-adapter (adaptrar säljs separat)

• Videoutsignal vid 576p och 480p med Apples komponent-AV-kabel; 576i och 480i med Apples komposit-AV-kabel (kablar säljs separat)

• Videoformat som stöds: H.264-video upp till 1080p, 30 bilder/s, High Profile nivå 4.1 med AAC-LC-ljud upp till 160 Kbit/s, 48 kHz, stereoljud i filformaten .m4v, .mp4 och .mov; MPEG-4-video upp till 2,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bilder/s, Simple Profile med AAC-LC-ljud upp till 160 Kbit/s per kanal, 48 kHz, stereoljud i filformaten .m4v, .mp4 och .mov; Motion JPEG (M-JPEG) upp till 35 Mbit/s, 1280 x 720 bildpunkter, 30 bilder/s, ljud i ulaw, PCM-stereoljud i filformatet .avi

Hörlurar

• Apple Earphones med fjärrkontroll och mikrofon

• Frekvensomfång: 20 Hz till 20 000 Hz

• Impedans: 32 ohm

E-postbilagor som stöds

Visningsbara filformat

.jpg, .tiff, .gif (bilder); .doc och .docx (Microsoft Word); .htm och .html (webbsidor); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Förhandsvisning och Adobe Acrobat); .ppt och .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (formaterad text); .vcf (kontaktinformation); .xls och .xlsx (Microsoft Excel)

Sensorer

• Gyro med tre axlar

• Accelerometer

• Avståndssensor

• Sensor för omgivningsljus

Systemkrav

Mac-systemkrav

• Mac med USB 2.0-port

• OS X 10.6.8 eller senare

• iTunes 10.5 eller senare (hämtas gratis från www.itunes.com/se/download)

• Apple-ID (krävs för vissa funktioner)

• Internetanslutning

PC-systemkrav

• PC med USB 2.0-port

• Windows 7, Windows Vista, eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller senare

• iTunes 10.5 eller senare (hämtas gratis från www.itunes.com/se/download)

• Apple-ID (krävs för vissa funktioner)

• Internetanslutning

Omgivning

• Temperatur vid användning: 0° till 35 °C

• Temperatur vid förvaring: -20° till 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 till 95 % (icke-kondenserande)

• Höjd över havet vid användning: Testad för upp till 3 000 m

Språk

Språkstöd

Engelska (USA), engelska (Storbritannien), kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, spanska, arabiska, katalanska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, grekiska, hebreiska, ungerska, indonesiska, malajiska, norska, polska, portugisiska, portugisiska (Brasilien), rumänska, ryska, slovakiska, svenska, thai, turkiska, ukrainska, vietnamesiska

Tangentbordsstöd

Engelska (USA), engelska (Storbritannien), kinesiska - förenklad (handskrift, pinyin, wubihua), kinesiska - traditionell (handskrift, pinyin, zhuyin, cangjie, wubihua), franska, franska (Kanada), franska (Schweiz), tyska (Tyskland), tyska (Schweiz), italienska, japanska (romaji, kana), koreanska, spanska, arabiska, bulgariska, katalanska, cherokesiska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, emoji, estniska, finska, flamländska, grekiska, hawaiiska, hebreiska, hindi, ungerska, isländska, indonesiska, lettiska, litauiska, makedonska, malajiska, norska, polska, portugisiska, portugisiska (Brasilien), rumänska, ryska, serbiska (kyrilliska/latin), slovakiska, svenska, thai, tibetanska, turkiska, ukrainska, vietnamesiska

Ordboksstöd (med förutseende text och automatisk korrigering)

Engelska (USA), engelska (Storbritannien), kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), franska, franska (Kanada), franska (Schweiz), tyska, italienska, japanska (romaji, kana), koreanska, spanska, arabiska, katalanska, cherokesiska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, estniska, finska, flamländska, grekiska, hawaiiska, hebreiska, hindi, ungerska, indonesiska, lettiska, litauiska, malajiska, norska, polska, portugisiska, portugisiska (Brasilien), rumänska, ryska, slovakiska, svenska, thai, turkiska, ukrainska, vietnamesiska

Vad ingår?

• iPhone 4S

• Apple Earphones med fjärrkontroll och mikrofon

• Dockkontakt-till-USB-kabel

• USB-strömadapter

• Dokumentation

iPhone och miljön

Apple väger in produkternas hela livscykel för att beräkna företagets miljöpåverkan. Läs mer

iPhone 4S förverkligar Apples engagemang inom miljöarbetet. För att minska miljöpåverkan har den utformats med följande:

• Kvicksilverfri LED-bakbelyst skärm

• Arsenikfritt glas i skärmen

• Fri från bromerade flamskyddsmedel

• PVC-fri

• Huvuddelen av förpackningsmaterialet kommer från återvunna och förnyelsebara källor

• Nätadapterns strömförbrukning understiger globala strömsparstandarder

Apple och miljön

Läs mer om Apples insatser för att minska miljöpåverkan från våra produkter och processer. Apples miljörapporter för produkter beskriver produkternas miljöegenskaper.

Återvinning

Apple har en helhetssyn på materialhantering och avfallsminimering. Läs mer om hur du återvinner din iPhone.

Tillbehör

Apple In-Ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon

Hörlurarna har utformats för att ge så klart ljud att du hör detaljer i musiken som du tidigare har missat. Visa

Apple USB-strömadapter

Använd den här superkompakta USB-anslutna adaptern för att ladda din iPhone när den inte är ansluten till en dator. Visa

Apples Bumper-fodral för iPhone

Tvåfärgade Bumper av tåligt gummi och gjuten plast passar perfekt runt kanterna på iPhone 4S och iPhone 4, och sätter lite färg på tillvaron. Visa

Andra tillbehör

• Dockstation för iPhone 4

• Dockinsatser för iPhone 4

• Apple dockkontakt-till-USB-kabel

• Apple Earphones med fjärrkontroll och mikrofon

• Apples digitala AV-adapter

• Apples VGA-adapter

• Apple Component AV-kabel

• Apple Composite AV-kabel

• AirPort Extreme-basstation

• Nike + iPod-sensor

• World Travel Adapter Kit

Visa fler tillbehör i Apple Online Store

1. 1 GB = 1 miljard byte. Kapaciteten hos formaterade hårddiskar är lägre.

2. Mått och vikt kan variera beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.

3. CDMA är endast tillgängligt om iPhone 4S säljs och aktiveras för användning i ett CDMA-nätverk.

4. Batteritiden beror på nätverkskonfiguration och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och kan så småningom behöva bytas ut av en Apple-serviceleverantör. Batteriets livslängd och antalet uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar. Mer information hittar du på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/iphone/battery.html.

Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla områden. Kontakta din operatör för mer information. Priser och tillgänglighet kan ändras.