Siri Remote (2:a generationen) - Teknisk information

Översikt

Siri Remote (andra generationen) ger exakt kontroll till din Apple TV 4K och Apple TV HD.¹ Med den splitternya pekkompatibla tryckplattan kan du klicka på titlar, svepa med fingret för att bläddra igenom spellistor och spola framåt och bakom genom att låta fingret glida runt på den yttre ringen. Och när du använder Siri behöver du inget annat än rösten när du ska hitta det du vill titta på.

Detta ingår

• Siri Remote

• Lightning till usb-kabel

• Användarhandbok

Mått och vikt

• Höjd: 136 mm

• Bredd: 35 mm

• Djup: 9,25 mm

• Vikt: 63 g2

Kommunikation och anslutningar

• Mikrofon för Siri

• IR-sändare

• Lightning-kontakt för laddning

Effekt

• Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri

• Laddas via usb-kontakt till dator eller strömadapter (säljs separat)

Omgivning

• Temperatur vid användning: 0 °C till 35 °C

• Temperatur vid förvaring: –20 °C till 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 % till 95 % (icke-kondenserande)

• Höjd över havet: testad för användning upp till 3 000 m

Trådlöst

• Trådlös: Trådlös anslutning med Bluetooth 5.0

Kompatibilitet

Apple TV-modeller

• Apple TV 4K (andra generationen)

• Apple TV 4K (första generationen)

• Apple TV HD

1. Allt innehåll är inte tillgängligt i 4K HDR. För 4K-upplösning krävs en tv som är 4K-kompatibel. Uppspelningskvaliteten varierar beroende på hårdvara och internetanslutning.

2. Vikten varierar beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.