Externt MagSafe-batteri - Teknisk information

Översikt

Att fästa det externa MagSafe-batteriet går på ett kick. Det är kompakt, intuitivt och gör det lätt att ladda var som helst. De exakt placerade magneterna fäster vid iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14 och iPhone 14 Pro och ger säker och tillförlitlig trådlös laddning. Laddningen sker automatiskt, så du behöver inte starta eller avsluta den. Och den stör varken dina kontokort eller nyckelbrickor.

Det externa MagSafe-batteriet laddar ännu snabbare när det används med en laddare på 27 W eller högre, som den som medföljer MacBook. Och behöver du en trådlös laddare kan du bara ansluta en Lightning-kabel, så får du upp till 15 W trådlös laddning.

Rekommenderas:

• Usb-c-strömadapter på 20 W eller högre och usb-c till Lightning-kabel säljs separat.

• Läs mer i den här artikeln

Viktiga egenskaper

• Upp till 70 procent längre batteritid med iPhone 12 mini eller iPhone 13 mini och ett externt MagSafe-batteri*

• Upp till 60 procent längre batteritid med iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14 eller iPhone 14 Pro och ett externt MagSafe-batteri*

• Upp till 40 procent längre batteritid med iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus eller iPhone 14 Pro Max och ett externt MagSafe-batteri*

Detta ingår

• Externt MagSafe-batteri

• Obs! Strömadapter och kabel säljs separat.

Kompatibilitet

• iPhone-modeller

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

*Testerna utfördes av Apple i april 2021 med förhandsversioner av iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max och mjukvara, i augusti 2021 med förhandsversioner av iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max och mjukvara samt i augusti 2022 med förhandsversioner av iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max med mjukvara. Testerna utfördes med abonnemang på LTE- och 5G-nät och tillsammans med prototyper av externa MagSafe-batterier och förhandsversioner av mjukvaran. Testerna gjordes med låst skärm. Alla inställningar var de förvalda utom följande: wifi var associerat med ett nätverk och wifi-funktionen Fråga om anslutning samt funktionen Automatisk ljusstyrka var avstängda. Batteritiden beror på användning, miljöförhållanden, batterinivån från början, nätverkskonfiguration och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar.