AirTag - Teknisk information

Mått och vikt

• Diameter: 31,9 mm

• Tjocklek: 8,00 mm

• Vikt: 11 gram

Tålighet mot vatten, stänk och damm

• Uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter)

Anslutningar

• Bluetooth för närhetssökning

• Apple-designat U1-chip för Ultra Wideband och precisionssökning

• NFC– tryck för förlorat läge

Högtalare

• Inbyggd högtalare

Batteri

• CR2032-knappcellsbatteri som kan bytas ut av användaren

Sensor

• Accelerometer

Hjälpmedel

Appen Hitta fungerar med följande hjälpmedelsfunktioner på iPhone:

• VoiceOver

• Invertera färger

• Större text

• Fungerar med punktskriftsskärmar

Systemkrav och kompatibilitet

• Apple-ID

• iPhone- och iPod touch-modeller med iOS 14.5 eller senare

• iPad-modeller med iPadOS 14.5 eller senare

Temperaturkrav

• Temperatur vid användning: −20 °C till +60 °C

Detta ingår

• AirTag med CR2032-knappcellsbatteri installerat

• Dokumentation

AirTag och miljön

På Apple väger vi in produkternas hela livscykel när vi beräknar vår miljöpåverkan. Läs mer om AirTag och miljön

För att minska effekterna på miljön har AirTag utformats enligt följande principer:

• 100 procent återvunnet tenn i lödningarna på huvudlogikkortet

• Kvicksilverfri

• Fri från bromerade flamskyddsmedel

• Pvc-fri

• Berylliumfri

Apple och miljön

Läs mer om Apples insatser för att minska miljöpåverkan från våra produkter och processer. Eller läs våra miljörapporter för mer information om miljöegenskaperna hos Apples produkter.

1. Precisionssökning fungerar med iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max.

2. Testerna utfördes av Apple i mars 2021 med förhandsversioner av AirTag och mjukvara parkopplad med iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max som använde förhandsversioner av mjukvaran. Batteritiden är baserad på daglig användning med fyra ljuduppspelningar och en precisionssökning per dag. Batteritiden varierar med användning, miljöförhållanden, tillverkare av ersättningsbatteri och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar.

3. AirTag står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Instruktioner om hur du rengör och torkar finns i dokumentationen om säkerhet och hantering.