Ladda din iPhone med usb-strömadaptern för en iPad eller bärbar Mac-dator

Du kan använda usb-strömadaptrar från Apple för iPad och bärbara Mac-datorer för att ladda iPhone, Apple Watch, AirPods och andra Apple-produkter.

Du kan använda usb-strömadaptrar från Apple på 12 W för att ladda din iPad, iPhone, Apple Watch och andra Apple-tillbehör som AirPods och Siri Remote. Anslut bara din enhet till strömadaptern med usb-till-Lightning-kabeln eller Apple Watch-laddaren som medföljde din enhet.

En del usb-C-strömadaptrar och Apples usb-C-till-Lightning-kabel är kompatibla för snabbladdning med vissa iPhone- och iPad-modeller.

Med en 35 W dubbel usb-C-strömadapter kan du ladda två enheter samtidigt.

Strömadapter