Så här använder du en 35 W dubbel usb-C-strömadapter

Du kan använda en 35 W dubbel usb-C-strömadapter för att ladda upp till två enheter samtidigt.

35 W dubbel kompakt usb-C-strömadapter

35 W dubbel kompakt usb-C-strömadapter

35 W dubbel usb-C-strömadapter

35 W dubbel usb-C-strömadapter

Ladda en enda enhet

För att ladda en enda enhet ansluter du din enhet till någon av usb-C-portarna på din strömadapter.

Ladda två enheter

För att ladda två enheter ansluter du dem till någon av usb-C-portarna på din strömadapter. När du ansluter två enheter fördelas strömmen automatiskt mellan dem baserat på deras strömförbrukning. För de flesta enheter fördelas strömmen jämnt när två enheter laddas samtidigt. Till exempel:

• Om du ansluter en bärbar Mac-dator och en iPhone eller iPad får varje enhet upp till 17,5 W.

• Om du ansluter en iPhone eller iPad får varje enhet upp till 17,5 W.

• Om du ansluter en bärbar Mac-dator eller iPhone och en Apple Watch eller AirPods får den bärbara Mac-datorn eller iPhone-enheten upp till 27,5 W och Apple Watch eller AirPods upp till 7,5 W.

Om någon av enheten behöver mer ström kopplar du ur den andra enheten och dess laddningskabel från strömadaptern.

Om din enhet inte laddas, laddas ur eller laddas långsamt

Din enhet kan behöva mer ström än vad strömadaptern kan ge via en eller båda portarna. Prova dessa lösningar:

• Prova att ladda bara en enhet för att säkerställa att din enhet kan få så mycket ström som möjligt av strömadaptern.

• Om du bara laddar en enda enhet kopplar du ur alla laddningskablar som inte används.

• Prova en annan laddningskabel – helst den som medföljde enheten.

• Se till att dina enheter inte behöver mer än 35 W ström, vilket är den maximala mängden ström som strömadaptern kan ge.

• Om din enhet fortfarande inte laddas är den kanske inte kompatibel med den senaste tekniska informationen för usb pd.

Kontakta Apple om din enhet fortfarande inte laddas efter att du ha provat ovanstående lösningar.