Använda det flytande tangentbordet på din iPad

Med iPadOS kan du använda det flytande tangentbordet på din iPad för att göra tangentbordet mindre så att det blir enklare att skriva med en hand. Sedan kan du återställa tangentbordet till dess fulla storlek.

Så här gör du ditt iPad-tangentbord mindre

1. Öppna en app som använder iPadOS-tangentbordet, som Anteckningar eller Meddelanden.

2. Nyp ihop tangentbordet med två fingrar för att göra det mindre.

3. Tryck på och håll ned den grå raden Ingen bildtext för denna bild för att flytta tangentbordet på skärmen.

Ingen bildtext för denna bild

Du kan använda QuickPath när du skriver med en hand genom att svepa med fingret från bokstav till bokstav. Då stavas orden som du vill skriva.

Så här får ditt iPad-tangentbord full storlek

1. Placera två fingrar på det flytande tangentbordet.

2. Dra isär fingrarna när du vill att tangentbordet ska ha full storlek igen.

Ingen bildtext för denna bild

Göra mer med din iPad

Vill du dela upp och flytta tangentbordet på din iPad? Läs hur du gör.