Samla alla dina Apple-prenumerationer i ett paket med Apple One

Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+ och annat samlas i ett enda smidigt abonnemang med Apple One. Om du skaffar ett familjeabonnemang eller ett premiumabonnemang kan du dela allt med din familj.

Så här gör du för att skaffa Apple One

1. Gå till Inställningar, tryck på ditt namn och sedan på Prenumerationer på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Tryck på Apple One.

3. Välj ett abonnemang.

4. Om du redan prenumererar på Apple Music, Apple News+, Apple Arcade eller Apple TV+ behöver du inte avbryta dessa prenumerationer. De annulleras automatiskt när du faktureras för Apple One.

Om du inte ser erbjudandet på din iPhone, iPad eller iPod touch

Uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch och gå sedan till Inställningar och leta efter erbjudandet igen.

Du kan också starta ett abonnemang på Apple One på din Mac. Gå till Systeminställningar > Apple-ID > Medier och köp. Klicka på Hantera bredvid Prenumerationer. Om du inte ser erbjudandet kan du behöva uppdatera din Mac till den senaste versionen av macOS.

Det här ingår i Apple One

Apple One inkluderar en gratis provperiod på en månad för tjänster som du inte redan har. Efter provperioden inkluderas tjänster som du tidigare prenumererade på automatiskt i Apple One. Om du nyligen har annullerat en tjänst är du kanske inte berättigad till en gratis provperiod. Ditt abonnemang förnyas automatiskt efter provperioden.

Se priser.

Personligt

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• iCloud+ med lagring på 50 GB

Apple Music kan inte delas med familjen med denna plan. Det går alltid att dela Apple TV+, iCloud+ och Apple Arcade med familjen.

Familj

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• iCloud+ med lagring på 200 GB

Dela allt med upp till fem andra familjemedlemmar.

Premium

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• Apple News+ (om det är tillgängligt i din region)

• Apple Fitness+ (om det är tillgängligt i din region)

• iCloud+ med lagring på 2 TB

Dela allt med upp till fem andra familjemedlemmar.

Se om Apple One är tillgängligt i ditt land eller i din region.

Om du redan har en lagringsplan för iCloud eller andra prenumerationer