Om Apple Thunderbolt 3 (usb-C) till Thunderbolt 2-adaptern

Ansluta en Mac med Thunderbolt 3-port till en enhet som använder en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel.

Thunderbolt 3 till usb-C-adapter

Thunderbolt 3 (usb-C) till Thunderbolt 2-adaptern ansluter en Mac-dator eller annan enhet som har en Thunderbolt 3-port till en enhet som använder en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel.

Den här adaptern är inte kompatibel med usb-C-portar som inte har stöd för Thunderbolt 3, såsom usb-C-hubbar eller usb-C-portar på MacBook-modeller från 2015 eller senare.

Video

ThunderboltThunderbolt eller Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Använd adapterns Thunderbolt-port för att ansluta din Mac till en bildskärm som använder en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel. Exempelvis kan du använda den här adaptern för att ansluta din Mac-dator till en Apple Thunderbolt Display eller en LG Thunderbolt 2-skärm.

Den här adaptern är inte kompatibel med bildskärmar som använder DisplayPort eller Mini DisplayPort, som Apple LED Cinema-skärm. Thunderbolt och Thunderbolt 2 skiljer sig från Mini DisplayPortMini DisplayPort, trots att portarna har samma form.

Dataöverföring

ThunderboltThunderbolt eller Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Du kan även använda adapterns Thunderbolt-port för att ansluta en extern hårddisk, docka, Mac eller annan enhet som använder en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel för dataöverföring. Den här adaptern har stöd för överföringshastigheter upp till 10 GBit/s med Thunderbolt-enheter, och upp till 20 GBit/s med Thunderbolt 2-enheter.

Adaptern är dubbelriktad, vilket innebär att du kan använda den för att ansluta Thunderbolt 3-enheter till en Mac-dator som har en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port. I så fall måste Mac-datorn använda macOS Sierra eller senare och enheten som använder Thunderbolt 3 måste tillhandahålla sin egen ström.

Läs mer

• Den här adaptern kan inte ta emot ström över Thunderbolt så du kan inte ladda din Mac-dator genom att ansluta adaptern till en extern Thunderbolt-skärm eller annan enhet som levererar ström över Thunderbolt.

• Andra adaptrar för Thunderbolt 3 och usb-C