Så här skickar du din Powerbeats Pro-hörsnäcka till Apple efter att ha fått en ersättningsprodukt i USA och Kanada

Välj ditt land eller din region.

När du har kontaktat Apple för service får du ett paket som innehåller en ersättningsprodukt och allt du behöver för att returnera den ursprungliga produkten till Apple. Det är endast obligatoriskt att återlämna din ursprungliga produkt om den bytts ut med Expressbytesservice. Om du fick din ersättningsprodukt som en del av en reparation utanför garantin kan du fortfarande återlämna din ursprungliga produkt för säker kassering.

Viktigt! Om du byter en produkt ska du returnera den ursprungliga produkten så att Apple får den inom tio dagar från den dag din bytesprodukt skickades till dig från Apple (kontrollera ditt avsändningsdatum). Om Apple inte får din produkt inom tio dagar, eller om Apples tekniker upptäcker att produkten har utsatts för en oavsiktlig skada eller otillåtna ändringar, får du betala upp till hela kostnaden för din bytesprodukt. Mer information finns i villkoren.

Förpacka din Powerbeats Pro-hörsnäcka i det medföljande packmaterialen

1. Placera din Powerbeats Pro-öronsnäcka i facket i den vita lådan. Lägg inte med tillbehör med öronsnäckan (till exempel öronkuddar eller laddningskabel). Om du lägger med andra artiklar i lådan har vi ingen möjlighet att skicka tillbaka dem till dig.

No alt supplied for Image
  2. Sätt på locket på den vita lådan.

No alt supplied for Image
  3. Placera den vita lådan i den bruna lådan.

No alt supplied for Image
  4. Stäng den bruna lådan.

No alt supplied for Image
  5. Försegla den bruna lådan med tejpen som medföljer.*

No alt supplied for Image

*Apple ansvarar inte för eventuell skada vid frakt.

Skicka din Powerbeats Pro-hörsnäcka till Apple

1. Leta upp budfirmans namn på returfraktetiketten.

2. Besök budfirmans webbplats för att boka in en upphämtning eller hitta ett avlämningsställe.

3. Se till att du får ett kvitto av budet.

4. Kontrollera efter några dagar att Apple har tagit emot din produkt.

Använda din ersatta Powerbeats Pro-hörsnäcka

Serienumret ändras inte när du byter ut en hörsnäcka (eller båda hörsnäckorna). Din ersättningsprodukt från Apple omfattas av en 90-dagars servicegaranti, det som kvarstår av den ursprungliga produktgarantin eller AppleCare-planen, eller av konsumentköplagen, beroende på vilket som är längst.

Ställa in den ersatta Powerbeats Pro-hörsnäckan

1. Sätt båda Powerbeats Pro-öronsnäckorna i laddningsetuiet. Håll locket öppet.

2. Titta på LED-statuslampan på etuiets framsida. Den bör blinka rött.

3. Tryck och håll ned systemknappen på etuiets insida i fem sekunder. Statuslampan bör blinka vitt. Om den fortsätter blinka rött ansluter du etuiet till en strömkälla, stänger locket och väntar i 20 minuter.

4. Parkoppla dina Powerbeats Pro med din enhet.

Parkoppla med iPhone

1. Håll dina Powerbeats Pro intill din upplåsta iPhone medan öronsnäckorna fortfarande sitter i etuiet med locket öppet. En inställningsanimering visas på iPhone-enheten.

2. Följ anvisningarna på skärmen.

Parkoppla med en annan enhet

1. Se till att Bluetooth är aktiverat på din enhet.

2. Tryck och håll ned systemknappen på dina Powerbeats Pro tills LED-lampan blinkar medan öronsnäckorna fortfarande sitter i etuiet med locket öppet.

3. Öppna Bluetooth-menyn på din enhet. På Mac-datorn till exempel väljer du Apple-menyn () > Systeminställningar och klickar på Bluetooth.

4. Tryck eller klicka på dina Powerbeats Pro i listan över Bluetooth-enheter som upptäckts.

© 2020 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple och Apples logotyp är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner. Beats, Beats by Dr. Dre och den runda b-logotypen är varumärken/servicemärken som tillhör Beats, som är ett dotterbolag till Apple.

MEDDELANDE TILL KONSUMENTER I KALIFORNIEN

1. En offert som krävs (avsnitt 9844 i California Business and Professions Code) för reparationer ska ges till kunden från serviceleverantören i skriftlig form, och serviceleverantören får inte debitera mer än det uppskattade beloppet för extra arbete som utförts eller delar som tillhandahållits utan kundens samtycke. Om detta angetts i skriftlig form kan serviceleverantören debitera en rimlig avgift för de tjänster som krävs för att fastställa felet eller problemet vid sammanställning av den skriftliga uppskattningen av reparationskostnaden. Kontakta Bureau of Electronic and Appliance Repair, Department of Consumer Affairs, Sacramento, CA 95814 om du vill ha mer information.

2. Köpare av produkten i Kalifornien har rätt att få produkten servad eller reparerad under garantiperioden. Garantiperioden förlängs med det antal hela dagar som produkten inte befunnit sig hos kunden för garantireparationer. Om en defekt upptäcks under garantiperioden utgår inte garantin förrän defekten har reparerats.

Garantiperioden utökas även om garantireparationerna inte har utförts på grund av förseningar som orsakats av något som kunden inte rår över, eller om garantireparationerna inte åtgärdade defekten och köparen kontaktar tillverkaren eller säljaren om reparationens misslyckande inom 60 dagar från dess slutförande.

Om defekten inte har reparerats efter ett rimligt antal försök kan köparen returnera den här produkten för ett byte eller en återbetalning, i båda fall med avdrag av en rimlig avgift för användningen. Den här förlängningen påverkar inte det skydd eller den rätt till avhjälpande åtgärder som köparen kan ha enligt annan lagstiftning.