Ändra ljudalternativen med Apple Fitness+

Välj de ljudalternativ som ger dig den bästa träningsupplevelsen.

Använda Ljudfokus

Med LjudfokusIngen bildtext för denna bild kan du välja vad du vill fokusera på under träningspasset. Om du väljer Tränare prioriteras volymen för tränarens röst. Om du väljer Musik fokuserar ljudet på spellistan.

Ljudfokus stöds för närvarande inte i träningspassen Meditation, Dags för en promenad eller Dags för löpning.

Välja ljudfokus på en iPhone eller iPad

1. Öppna appen Fitness på din iPhone och tryck på fliken Fitness+. Öppna appen Fitness på din iPad.

2. Välj träningspass och tryck sedan på Let's Go (Nu kör vi).

3. Tryck på Mer-knappenIngen bildtext för denna bild.

4. Tryck på LjudfokusIngen bildtext för denna bild och välj sedan Tränare eller Musik för att ändra fokus.

Välja Ljudfokus på en Apple TV

1. Öppna appen Fitness och välj sedan vem som tränar.

2. Välj träningspass och sedan knappen Spela.

3. Välj knappen Ljudalternativ knappen LjudalternativIngen bildtext för denna bild.

4. Välj Ljudfokus och välj sedan Tränare eller Musik för att ändra fokus.

Använda Ljudtips

LjudtipsIngen bildtext för denna bild ger syntolkning av åtgärder på skärmen när du genomför ett träningspass med Fitness+. Om du aktiverar Ljudtips kan de förklara en rörelse och hjälpa till med timingen under träningspasset.

Ljudtips stöds för närvarande inte i träningspassen Meditation, Dags för en promenad eller Dags för löpning.

Slå på eller stänga av Ljudtips på en iPhone eller iPad

1. Öppna appen Fitness på din iPhone och tryck på fliken Fitness+. Öppna appen Fitness på din iPad.

2. Välj träningspass och tryck sedan på Let's Go (Nu kör vi).

3. Tryck på Mer-knappenIngen bildtext för denna bild.

4. Tryck på LjudtipsIngen bildtext för denna bild för att slå på eller stänga av dem. Du kan också justera hastigheten på syntolkningen.

Slå på eller stänga av Ljudtips på en Apple TV

1. Öppna appen Fitness och välj sedan vem som tränar.

2. Välj träningspass och sedan knappen Spela.

3. Välj knappen LjudalternativIngen bildtext för denna bild.

4. Välj en hastighet för att aktivera Ljudtips. Välj Av för att stänga av Ljudtips.