Spela upp regnljud och andra omgivande ljud med Bakgrundsljud

Spela omgivande ljudlandskap i bakgrunden med din iPhone, iPad eller Mac. Lyssna på hav, regn, ljust brus och mycket mer.

En iPhone som visar menyn Bakgrundsljud. Knappen Bakgrundsljus är längst ner på skärmen i mitten.

iPhone eller iPad

Kräver iOS 15 eller iPadOS 15 eller senare

1. Öppna Kontrollcenter och tryck sedan på knappen HörselNo alt supplied for Image. Om du inte ser den lägger du till knappen Hörsel i Kontrollcenter.

2. Tryck på Bakgrundsljud-reglagetNo alt supplied for Image för att börja eller sluta spela upp bakgrundsljud.

3. Tryck på namnet på det aktuella ljudet för att visa andra ljud och tryck sedan på ett ljudnamn för att förhandslyssna. När du har valt ett ljud trycker du på Bakgrundsljud för att gå tillbaka.

4. Tryck på bakgrunden för att gå tillbaka till Kontrollcenter.

Om du vill sluta spela när din enhet är låst eller sänka volymen när andra media spelas, trycker du på Inställningar för bakgrundsljud och väljer sedan ett alternativ.

Om du använder Anpassat ljud för hörlurar tillämpas dina nuvarande inställningar automatiskt på Bakgrundsljud.

Mac

Kräver macOS Ventura eller senare

Läs mer om hur du spelar upp bakgrundsljud på Mac