Om hantering av DRM-skydd i Apple Music för Microsoft Edge och Internet Explorer

Upphovsrättsinnehavare använder åtkomsttekniken Microsoft PlayReady för att skydda sina immateriella rättigheter, till exempel upphovsrättsskyddat innehåll. Denna tjänst använder PlayReady-teknik för att skydda vissa typer av innehåll. Om PlayReady-tekniken inte lyckas skydda en viss typ av innehåll kan upphovsrättsinnehavare kräva att tjänsten begränsar eller förhindrar leverans av skyddat innehåll till vissa enheter eller vissa pc-program. I vissa fall kan du behöva uppgradera PlayReady-tekniken för att få fortsatt tillgång till tjänstens innehåll. Om du nekar en sådan uppgradering kommer du inte åt innehåll som kräver denna uppdatering.

Du kanske inte kan använda dessa funktioner i vissa webbläsare, som Internet Explorer 11, eller med äldre versioner av vissa operativsystem.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.