Radera appar från din Apple Watch

Du kan hantera dina Apple Watch-appar direkt på din klocka eller med Watch-appen på din iPhone.

Så här raderar du appar från din Apple Watch

1. Tryck på Digital Crown för att se alla appar på hemskärmen.

watchos-10-series9-delete-app
  2. Tryck på och håll ned skärmen tills apparna vibrerar.

3. Tryck på raderingsknappenraderingsknappen på appen som du vill ta bort och tryck sedan på Radera app för att bekräfta. Alla inbyggda appar går inte att ta bort. Appar som inte går att radera har ingen raderingsknapp.

4. Tryck på Digital Crown för att avsluta.

Om du tar bort en app från din iPhone kommer appen även att raderas från din Apple Watch. Om du vill återskapa en app, inklusive inbyggda Apple-appar, kan du hämta den från App Store på din iPhone eller Apple Watch.

Så här använder du din iPhone till att hantera dina klockappar

1. Öppna appen Watch på din iPhone och tryck sedan på fliken Min klocka.

2. Rulla till avsnittet Installerad på Apple Watch och leta reda på appen som du vill ta bort.

ios-17-iphone-15-pro-watch-my-watch-apps-installed-available
  3. Tryck på appen och inaktivera sedan Visa app på Apple Watch.

Läs mer om appar på dina Apple-enheter

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.