Om du inte kan ansluta din iPad till ditt Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio

Ta reda på vad du ska göra om ditt Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio inte svarar på inmatningar med tryck på tangentbordet eller på styrplattan.

Det här behöver du

För Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio behöver du något av följande:

• iPad Air (4:e eller 5:e generationen)

• 11-tums iPad Pro (1:a, 2:a eller 3:e generationen)

• 12,9-tums iPad Pro (3:e, 4:e eller 5:e generationen)

För Smart Keyboard behöver du något av följande:

• iPad (7:e, 8:e eller 9:e generationen)

• iPad Air (3:e generationen)

• iPad Pro 9,7 tum

• iPad Pro 10,5 tum

• 12,9-tums iPad Pro (1:a eller 2:a generationen)

Magic Keyboard Folio för iPad (10:e generationen) fungerar endast med iPad (10:e generationen).

Gör så här

1. Uppdatera din iPad till den senaste versionen av iPadOS. Öppna Inställningar och tryck på meddelandet Programuppdatering tillgänglig. Ser du inget meddelande går du till Allmänt > Programuppdatering för att se om en uppdatering är tillgänglig.

ipados-17-ipad-pro-4gen-settings-general-about-sofware-update
    • Kontrollera att du har iPadOS 14.5 eller senare om du använder ett Magic Keyboard.

2. Ta bort alla andra iPad-fodral eller skydd om du använder ett Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio.

3. Anslut ditt Magic Keyboard eller Smart Keyboard/Smart Keyboard Folio.

4. Om ditt tangentbord inte reagerar direkt startar du om din iPad.

5. Rengör Smart Connector på tangentbordet och på baksidan eller kanten av din iPad med en mjuk, luddfri duk. Lär dig mer om Smart Connector.

6. Om det inte går att ansluta tangentbordet eller om andra problem som inte är relaterade till anslutning uppstår kontaktar du Apple-supporten.