Om du använder Apple Configurator för att lägga till appar från App Store till en iPhone eller iPad

På en Mac med macOS Sonoma 14.0 installerat kommer Apple Configurator inte att lägga till appar från App Store till iPhone- och iPad-enheter.

Om du använder Apple Configurator på en Mac med macOS Sonoma installerat, uppdaterar du till macOS Sonoma 14.1 eller senare och uppdaterar Apple Configurator till 2.17 eller senare.