Rensa lagring som tas upp av Annat på din iPhone eller iPad

Om du har iOS 13 eller iPadOS 13, ditt iPhone- eller iPad-lagringsutrymme är fullt och lagringsutrymmet främst tas upp av ”Annat” ska du uppdatera din enhet till iOS eller iPadOS 13.6.1 eller senare.

Uppdatera din enhet

Ett problem i iOS eller iPadOS 13 kan förhindra att systemet frigör lagring för dig. Uppdatera din iPhone eller iPad till iOS eller iPadOS 13.6.1 för att lösa problemet.

Om du inte har tillräckligt med lagringsutrymme för att uppdatera trådlöst kan du uppdatera din enhet till iOS eller iPadOS 14.1 eller senare med en dator.