Om din iPhone eller iPad fastnar på Apple-logotypen när du överför från din tidigare enhet

När du väljer ”Från en annan [enhet]” under installationen för att överföra appar och data från din tidigare iPhone till en ny iPhone med iOS 17 eller från din tidigare iPad till en ny iPad med iPadOS 17 kan du fastna på Apple-logotypen. Läs om hur du nollställer och slutför överföringen.

Steg 1: Återskapa din nya iPhone eller iPad med en dator

1. Anslut din nya iPhone eller iPad till en dator med en kabel.

2. Tryck in och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck in och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Tryck sedan på och håll ned sidoknappen.

3. Fortsätt att hålla ned medan Apple-logotypen visas och släpp inte förrän en bild av en dator och kabel visas.

4. På din dator letar du upp din nya iPhone eller iPad i Finder eller i iTunes.

5. Välj Återskapa när du ser alternativen att Återskapa eller Uppdatera.

Om din enhet startar om medan din dator hämtar mjukvaran väntar du tills hämtningen slutförs och försätter din iPhone eller iPad i återställningsläge igen.

Steg 2: Uppdatera mjukvaran på din nya iPhone eller iPad

1. Från välkomstskärmen följer du instruktionerna på skärmen för att starta installationsprocessen.

2. Installera alla programuppdateringar som är tillgängliga under installationsprocessen.

Steg 3: Överför dina appar och data till din nya iPhone eller iPad

När du har installerat den senaste mjukvaruuppdateringen under installationsprocessen kan du välja valfri metod för att överföra dina appar och data till din nya enhet och slutföra installationen:

1. Från välkomstskärmen följer du instruktionerna på skärmen för att starta installationsprocessen.

2. Välj den metod du föredrar för att överföra dina appar och data. Till exempel att överföra data från en annan enhet eller att överföra data från en iCloud-säkerhetskopia.

3. Följ resten av instruktionerna på skärmen för att slutföra installationsprocessen för iPhone eller iPad.