Använda Smart Folio eller Smart Cover med din iPad

Läs om hur du använder Smart Folio och Smart Cover, och vilket du kan använda med din iPad.

Välj ett fodral som fungerar med din iPad

Vissa fodral och iPad-modeller fungerar inte tillsammans, även om de har samma storlek. Du kan kontrollera förpackningen för att se om fodralet fungerar med din iPad. Alternativt kan du leta upp din iPad och det fodral som den fungerar med nedan.

Vill du använda ett tangentbord med din iPad? Anslut din iPad till Smart Keyboard eller Magic Keyboard så kan du använda samma tangenter som du brukar när du kopierar, klistrar in, anger format och mycket annat.

ipad-10gen-smart-folio-fodral

iPad (10:e generationen) fungerar med Smart Folio till iPad (10:e generationen).

ipad-pro-12-9-3-5gen-smart-folio-fodral

iPad Pro 12,9 tum (3:e, 4:e, 5:e och 6:e generationen) fungerar med Smart Folio till iPad Pro 12,9 tum (6:e generationen).

ipad-pro-2gen-smart-cover

iPad Pro 11 tum (1:a, 2:a, 3:e och 4:e generationen) fungerar med Smart Folio till iPad Pro 11 tum (4:e generationen).

iPad Air (4:e och 5:e generationen) fungerar med Smart Folio för iPad Air (5:e generationen).

ipad-pro-12-9-tums smart-cover

12,9-tums iPad Pro (1:a och 2:a generationen) fungerar med Smart Cover till 12,9-tums iPad Pro och Smart Cover i läder till 12,9-tums iPad Pro.

ipad-7gen-ipad-air-3gen-smart-cover

iPad Pro 10,5 tum, iPad Air (3:e generationen) och iPad (7:e, 8:e och 9:e generationen) fungerar med Smart Cover till iPad (9:e generationen). iPad Pro 10,5 tum, iPad Air (3:e generationen) och iPad (7:e och 8:e generationen) fungerar med Smart Cover i läder för iPad (7:e generationen) och iPad Air (3:e generationen).

ipad-9-7in-6gen-smart-cover

iPad (5:e och 6:e generationen), iPad Pro 9,7 tum, iPad Air och iPad Air 2 fungerar med Smart Cover till iPad 9,7 tum.1

ipad-2-smart-cover

iPad 2 och iPad (3:e och 4:e generationen) fungerar med iPad Smart Cover.1

ipad-mini-5-smart-cover

iPad mini 4 och iPad mini (5:e generationen) fungerar med Smart Cover för iPad mini.2

ipad-mini-2-smart-cover

iPad mini, iPad mini 2 och iPad mini 3 fungerar med det Smart Cover till iPad mini som är utformat för alla dessa modeller.2

ipad-mini-6gen-smart-cover

iPad mini (6:e generationen) fungerar med Smart Folio till iPad mini (6:e generationen).

Väcka och försätta iPad i viloläge

Din väcks eller försätts i viloläge när du öppnar eller stänger iPad Smart Folio eller Smart Cover.

Om din iPad inte väcks eller försätts i viloläge när du öppnar och stänger fodralet går du till Inställningar > Visning och ljusstyrka och slår på Lås/Lås upp.

ipados-17-ipad-pro-inställningar-visning-ljusstyrka-lås-lås-upp

Lyft en iPad med Smart Folio eller Smart Cover genom att ta i själva enheten, inte i fodralet. Magneterna i fodralet är inte utformade för att lyfta iPad-enheten.

1. iPad Smart Cover för iPad Air, iPad Air 2 och iPad (5:e generationen och senare) skiljer sig från iPad Smart Cover för iPad 2, iPad (3:e generationen) och iPad (4:e generationen).

2. Smart Cover för iPad mini (5:e generationen) och iPad mini 4 skiljer sig från Smart Cover för iPad mini 3, iPad mini 2 och iPad mini.