Om volymknapparna på din Apple TV-fjärrkontroll inte fungerar

Starta om fjärrkontrollen. Om det inte fungerar försöker du att justera dina inställningar för volymkontroll.

Starta om fjärrkontrollen

Justera inställningarna för volymkontroll

Få mer hjälp

Starta om din Siri Remote eller Apple TV Remote

1. Tryck och håll ned knappen TV/Kontrollcenter och volymsänkningsnappen på samma gång. Håll ned knapparna i cirka 5 sekunder, eller tills statuslampan på din Apple TV släcks och sedan tänds igen.

Siri Remote med knapparna TV/Kontrollcenter och volymsänkning inringade
  2. Släpp knapparna. Vänta sedan 10–15 sekunder tills ett meddelande om att fjärrkontrollen är frånkopplad visas på din tv-skärm.

Meddelandet Fjärrkontroll Nedkopplad visas i det övre högra hörnet på tv-skärmen
  3. Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen. När ett meddelande om att fjärrkontrollen är ansluten visas kan du använda fjärrkontrollen.

Meddelandet Fjärrkontroll Ansluten visas i det övre högra hörnet på tv-skärmen

Justera inställningarna för volymkontroll

1. Gå till Inställningar på din Apple TV.

2. Välj Fjärrkontroller och enheter och välj sedan Volymkontroll.

3. Välj en annan inställning för volymkontroll och testa volymknapparna igen. Du kan till exempel välja tv via IR istället för Ljud.

Få mer hjälp

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Apple-supporten.