Hitta webbadressen till innehållet för att rapportera ett problem

Om du vill rapportera ett problem måste du ange webbadressen till innehållet. Så här hittar du webbadressen.

Hitta webbadressen till en app i App Store

1. Gå till www.apple.com.

2. Klicka på förstoringsglaset högst upp på webbplatsen. Sök efter appen som du vill rapportera ett problem för.

3. Tryck eller klicka på appen i sökresultaten.

4. Om du vill kopiera webbadressen på en Mac klickar du på adressfältet för att markera webbadressen och använder sedan Kommando-C. Om du vill kopiera webbadressen i App Store på en iPhone, trycker du på knappen DelaDela-knapp och sedan trycker du på Kopiera länk.

Hitta webbadressen till ett podcastavsnitt, en kanal eller ett program

1. Öppna appen Podcaster.

2. Leta reda på avsnittet, kanalen eller programmet.

3. Välj knappen Fler alternativ Fler alternativ-knapp .

4. Välj Kopiera länk.

Hitta webbadressen till en bok eller ljudbok

1. Öppna appen Böcker.

2. Hitta boken eller ljudboken.

3. Välj knappen Fler alternativ Fler alternativ-knapp .

4. Tryck på knappen DelaDela-knapp .

Hitta webbadressen till delat innehåll från iCloud

Du kanske vill rapportera ett problem angående delat innehåll från Foton, Kalender, Anteckningar, Påminnelser, Pages, Numbers, Keynote eller iCloud Drive. Om du vill rapportera innehåll som har delats med dig skriv länken du fick i fältet för webbadresser i formuläret för rapportering av olagligt innehåll.