Apple DVD Player 3.1.1 för Mac OS X

Systemkrav:

• Blue and White Power Mac G3 and Power Mac G4 systems with PCI-based graphics.

• Mac OS 10.1.2 or greater

Filstorlek: 5 MB

Hämta

Uppdateringen till DVD-spelare 3.1.1 lägger till ett antal nya funktioner för DVD-skapande, inklusive möjligheten att markera och spela upp innehållet i en 'VIDEO_TS'-mapp från en lokal skiva.

Uppdateringen ger även manusstöd för AppleScript för val och uppspelning av DVD-innehåll. En Manus-meny gör att det enkelt att lägga till och köra anpassade manus. Andra nyheter är en 'bred' utformning av info-fönstret och flera stabilitetsförbättringar.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어