Xserve EFI Firmware updatering 1.0

Systemkrav: Den här uppdateringen kräver Mac OS X 10.4.10 eller senare.

Filstorlek: 1,5 MB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas för alla Xserve-användare och förbättrar prestanda och tillförlitlighet hos Intel Xeon-processorer med dubbla kärnor.

När datorn har uppdaterats med den nya fasta programvaran kommer BootROM-versionen att vara:
XS11.0080.B01

Du kan bekräfta versionen på den BootROM som är installerad i datorn i Systeminformation.

När du vill slutföra uppdateringen av den fasta programvaran följer du anvisningarna i uppdateringsprogrammet (/Program/Verktygsprogram/Xserve EFI Firmware Update.app). Uppdateraren öppnas automatiskt när installeraren stängs.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어