AirPort 4.2 för Windows

Systemkrav:

• Windows 2000 or later

• XP w/ Service Pack 2

• Wi-Fi certified 802.11b or 802.11g wireless card

• WPA2 support requires Microsoft update KB893357 and a wireless card that supports WPA2

Filstorlek: 12,5 MB

Hämta

Denna uppdatering ger kompatibilitet med WPA2 (Wi-Fi Protected Access) på AirPort Express- och AirPort Extreme-basstationer. Uppdateringen åtgärdar också problem med lokal konfigurering av IPv6.

Den senaste informationen om AirPort-programvara får du via Programuppdatering i Systeminställningar eller på följande webbplatser:

Apple AirPort Express-webbplatsen på www.apple.com/se/airportexpressApple AirPort Extreme-webbplatsen på www.apple.com/se/airportextremeApples assistanswebbplats på adressen www.apple.com/se/support

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어