Uppdatering 7.6.4 av fast programvara för AirPort-basstationer

Systemkrav:

Denna uppdatering är tillgänglig för alla Apple 802.11n-Wi-Fi-basstationer inklusive AirPort Express, AirPort Extreme och AirPort Time Capsule. Den innehåller korrigeringar som:

• Löser ett problem som kan orsaka att AirPort Time Capsule rapporterar att hårddisken för säkerhetskopiering används

• Löser ett problem som kan orsaka ett fel med IPv6-tunneln

• Löser ett problem som ibland kan försämra Wi-Fi-anslutningen till iOS-enheter

Obs! Denna uppdatering av den fasta programvaran är avsedd för alla 802.11n-AirPort-basstationer.

Information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

Detaljerad information om uppdateringar av fast programvara för AirPort-basstationer, inklusive instruktioner om hur du installerar uppdateringen, finns här: http://support.apple.com/kb/HT1218?viewlocale=sv_SE

Mer information om hur du använder olika AirPort-produkter finns på supportsidan för AirPort: http://www.apple.com/se/support/airport/

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어