Säkerhetsuppdatering 2013-004 (Snow Leopard)

Systemkrav: Mac OS X v10.6.8

Filstorlek: 331,5 MB

Hämta

Säkerhetsuppdatering 2013-004 rekommenderas för alla användare och förbättrar säkerheten i OS X.

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어