AirPort-verktyg 6.1 för Mac

Systemkrav:

• OS X Lion v10.7.3 eller senare

Filstorlek: 21,59 MB

Hämta

Använd AirPort-verktyg till att installera och hantera ditt Wi-Fi-nätverk och dina AirPort-basstationer, inklusive AirPort Express, AirPort Extreme och Time Capsule. Se en grafisk översikt över dina Wi-Fi-nätverk och enheter. Ändra basstations- och nätverksinställningar, och hantera avancerade funktioner som säkerhetslägen, trådlösa kanaler och mycket annat.

Den senaste informationen om AirPort-programvara får du via Programuppdatering i Systeminställningar eller på Apple supporthämtningar.

Läs mer om Apple Wi-Fi på http://www.apple.com/se/wifi/.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어