MacBook EFI Firmware-uppdatering 1.1

Systemkrav:

• Mac OS X 10.4.10 or later

• MacBook (Late 2006)

• MacBook (Mid 2007)

Filstorlek: 1,7 MB

Hämta

Den här uppdateringen förbättrar prestanda och tillförlitlighet hos Intel Core 2 Duo-processorer och åtgärdar problem med Boot Camp på MacBook-datorer.

När datorn har uppdaterats med den nya fasta programvaran kommer BootROM-versionen att vara:
MB21.00A5.B07

Du kan bekräfta versionen på den BootROM som är installerad i datorn i Systeminformation.

När du vill slutföra uppdateringen av den fasta programvaran följer du anvisningarna i uppdateringsprogrammet (/Program/Verktygsprogram/MacBook EFI Firmware Update.app). Uppdateraren öppnas automatiskt när installeraren stängs.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어