MacBook SMC Firmware-uppdatering 1.4

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.8

• Mac OS X 10.6.4 eller senare

Filstorlek: 880 KB

Hämta

Den här uppdateringen av fast programvara åtgärdar ett problem med vissa modeller av MacBook och MacBook Pro från 2007-2008 som förhindrar att de laddas upp med nya strömadaptrar.

Datorns strömsladd måste vara ansluten till datorn och till ett fungerande eluttag, eller batteriet vara laddat till minst 25 %.

För mer information, se " http://support.apple.com/kb/TS3499?viewlocale=sv_SE".

När datorn startat om visas en grå skärm med ett statusfält som visar hur uppdateringen förlöper. Fläktarna i datorn körs med full hastighet under uppdateringen, men återgår till normal hastighet så fort uppdateringen är klar.

Försök inte att använda eller stänga av datorn medan uppdateringen pågår.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어