iMac (27 tum) - Graphics Firmware-uppdatering 1.0

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.2

Filstorlek: 683 KB

Hämta

Uppdaterar den fasta grafikprogramvaran i grafikkorten ATI Radeon HD 4670 och 4850. Detta åtgärdar problem som orsakar bildförvrängning eller att bildskärmen flimrar.

Graphics Firmware-uppdateringen för iMac uppdaterar den fasta grafikprogramvaran på iMac. Använd inte och stäng inte av iMac medan uppdateringen pågår. Om strömmen slås av kan det leda till att iMac inte går att starta.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어