iMac EFI Firmware-uppdatering 1.6

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.7-uppdatering för iMac (tidigt 2011)

Filstorlek: 2,72 MB

Hämta

Den här uppdateringen förbättrar prestanda och stabilitet för Thunderbolt.

iMac EFI-uppdateringen kommer att uppdatera den fasta EFI-programvaran på din iMac. När iMac startar om kommer en grå skärm att visas med ett statusfält som visar hur uppdateringen fortlöper. Det kommer att ta flera minuter för uppdateringen att utföras. Försök inte använda eller stänga av strömmen till din iMac när uppdateringen pågår.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어