iMac EFI Firmware-uppdatering 1.4

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.6 eller senare

Filstorlek: 1,7 MB

Hämta

Den här uppdateringen löser ett problem där iMac-datorer med ATI Radeon HD 4850-grafikkort ibland låser sig. Den löser även problem med att vakna från viloläge i Boot Camp.

Slutför uppdateringsprocessen genom att följa anvisningarna i uppdateringsprogrammet (/Program/Verktygsprogram/iMac EFI Firmware-uppdatering). Uppdateraren kommer att öppnas när installeraren avslutas.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어