MacBook Pro EFI Firmware-uppdatering 1.8

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.7 eller senare

Filstorlek: 3,36 MB

Hämta

Den här uppdateringen åtgärdar missljud från den optiska enheten när MacBook Pro-datorer startas eller väcks ur viloläge. När installationen är klar kör du Programuppdatering på nytt och installerar SuperDrive Firmware-uppdatering 3.0.

Slutför uppdateringsprocessen genom att följa anvisningarna i uppdateringsprogrammet (/Program/Verktygsprogram/MacBook Pro EFI Firmware Update.app). Uppdateraren öppnas automatiskt när installationen är klar.

Om uppdateringar av den fasta programvaran EFI

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어