Hämta - Mac mini (mitten 2010) EFI Firmware-uppdatering 1.5

Systemkrav: Mac OS X 10.7.2

Filstorlek: 3 MB

Hämta

Den här uppdateringen möjliggör Lion-återställning via Internet på Mac mini (mitten av 2010) och löser ett problem som gjorde att inställningen för omstart efter strömavbrott ibland inte bibehölls.

Gå till http://www.apple.com/se/macosx/recovery/ om du vill ha mer information om Lion-återställning.

Mac mini EFI Firmware-uppdateringen kommer att uppdatera den fasta EFI-programvaran på din Mac mini. När datorn startar om kommer en grå skärm att visas med ett statusfält som visar hur uppdateringen fortlöper. Det kommer att ta flera minuter för uppdateringen att utföras. Försök inte använda eller stänga av strömmen till din Mac mini när uppdateringen pågår.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어