MacBook Air EFI Firmware-uppdatering 2.6

Systemkrav:

• OS X 10.8.2

Filstorlek: 4,76 MB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas för MacBook Air (mitten av 2012). Uppdateringen löser färgproblem med HDMI-skärmar anslutna till MacBook Air, löser ett problem med Windows som kunde hindra MacBook Air från att starta på rätt sätt, och löser ett problem som gjorde att systemet kunde frysa vid uppväckning från viloläge när en Thunderbolt-enhet kopplades från.

MacBook Air EFI Firmware-uppdateringen kommer att uppdatera den fasta EFI-programvaran på din MacBook Air. Datorns strömsladd måste vara ansluten till datorn och till ett fungerande eluttag. När MacBook Air startar om kommer en grå skärm att visas med ett statusfält som visar hur uppdateringen fortlöper. Det kommer att ta flera minuter för uppdateringen att utföras. Det går inte att använda MacBook Air medan uppdateringen pågår och strömmen får inte stängas av.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어