Thunderbolt Firmware-uppdatering v1.2

Systemkrav:

• OS X Lion 10.8.3 eller senare

Filstorlek: 1,22 MB

Hämta

Den här uppdateringen förbättrar stabiliteten för Thunderbolt och hårddiskläge.

När datorn startar om visas en grå skärm med ett statusfält som visar hur uppdateringen fortlöper. Försök inte att använda datorn eller stänga av strömmen till den medan uppdateringen pågår. Obs! Datorn måste vara ansluten till ett eluttag när du installerar uppdateringen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어