OS X Mavericks 10.9.1-uppdatering för MacBook Pro med Retina-skärm (sent 2013)

Systemkrav:

• OS X Mavericks 10.9

• 13-tums och 15-tums MacBook Pro med Retina-skärm (sent 2013)

Filstorlek: 364,1 MB

Hämta

Läs mer om OS X Mavericks10.9.1-uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.1-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.

2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.

3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.

4. Sök efter den senaste Apple-programvaran via Mac App Store, inklusive den här uppdateringen, genom att välja Apple-menyn () > Programuppdatering.

5. Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Hämtningsbara filer.

Om uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.1-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare. Uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet. Uppdateringen innehåller:

• Förbättrat stöd för Gmail i OS X Mail och korrigeringar för användare med anpassade Gmail-inställningar

• Förbättrar tillförlitligheten för smarta brevlådor och sökning i Mail

• Åtgärdar ett problem som förhindrade att kontaktgrupper fungerade korrekt i Mail

• Åtgärdar ett problem som förhindrade att VoiceOver läste upp meningar som innehåller emoji

• Åtgärdar ett problem som gjorde att iLife- och iWork-program inte uppdaterades på system som använder andra språk än engelska

• Åtgärdar ett problem som kan göra att flera frågor kan låsa upp nyckelringen Lokala objekt

• Åtgärdar ett problem som kan göra att japanska tangentbord behåller ett tidigare använt språk

• Innehåller Safari 7.0.1

• Åtgärdar ett problem som kunde göra att Safari slutade svara när formulär på fedex.com, stubhub.com och andra webbplatser fylldes i

• Förbättrar kompatibiliteten för betalkortsautofyll med webbplatser

• Förbättrar VoiceOvers kompatibilitet med facebook.com

• Uppdaterar Delade länkar med jämna mellanrum när de är öppna i sidofältet i Safari

Läs mer

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어