MacBook Pro EFI Firmware-uppdatering 1.7

Systemkrav: Mac OS X 10.5.7

Filstorlek: 3,35 MB

Hämta

MacBook Pro EFI Firmware-uppdatering 1.7 löser ett problem som rapporterats av ett fåtal användare som använder hårddiskar baserade på specifikationen SATA 3 gbit/s i MacBook Pro från juni 2009. Den här uppdateringen möjliggör överföringshastigheter på mer än 1,5 gbit/s, men Apple har inte godkänt eller erbjudit dessa hårddiskar för bärbara Mac-datorer och stöder inte sådan användning.

Slutför uppdateringsprocessen genom att följa anvisningarna i uppdateringsprogrammet (/Program/Verktygsprogram/MacBook Pro EFI Firmware-uppdatering). Uppdateraren kommer att öppnas när installeraren avslutas.

Mer information om den här uppdateringen finns på den här webbsidan.

För mer information om den här uppdateringen, gå till OS X Mountain Lion: Uppdateringar av den fasta programvaran kan fortsätta visas i Mac App Store

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어