Uppdatering av fast programvara för flashlagring 1.1 för MacBook Air

Systemkrav:

• OS X 10.7.5

• OS X 10.8.3 eller senare

Filstorlek: 2,21 MB

Hämta

Den här uppdateringen av den fasta mjukvaran rekommenderas för MacBook Air (mitten av 2012).

Apple har upptäckt att en liten andel av de flashlagringsenheter som används i dessa MacBook Air-modeller har ett problem som kan leda till dataförluster. Uppdateringen testar enheten och installerar i de flesta fall ny fast mjukvara för att lösa problemet.

Obs! Om du har gjort den här uppdateringen på OS X Lion 10.7.5 och använder FileVault kommer den fasta mjukvaran inte att uppdateras även om en dialogruta visas där det står att den lyckades. Om detta har hänt hämtar du uppdateringen och stänger av FileVault (i Apple-menyn väljer du Systeminställningar, klickar på Säkerhet och integritet, klickar på fliken FileVault och stänger av FileVault. Processen kan ta en stund). Kör uppdateringen igen så att den kan inspektera flashlagringsenheten och installera den fasta mjukvaran. När det är klart krävs ingen vidare åtgärd.

Om enheten inte kan uppdateras kontaktar du AppleCare för service.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어