iMac 10.8.5-tilläggsuppdatering 1.0

Systemkrav:

• OS X Lion 10.8.5

Filstorlek: 17,11 MB

Hämta

iMac OS X 10.8.5-tilläggsuppdatering 1.0 rekommenderas för alla iMac-datorer (sent 2013) med NVIDIA GeForce GT 750M-grafikkort som kör OS X Mountain Lion 10.8.5.

Uppdateringen löser följande problem:

• Löser ett problem som kan göra att externa enheter matas ut när datorn går in i viloläge.

• Löser ett problem som kan förhindra att vissa USB Bluetooth-adaptrar fungerar.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어