Boot Camp - Windows Vista 64 uppdatering 2.1

Systemkrav:

• Windows Vista 64

Filstorlek: 236 MB

Hämta

Leopard är världens mest avancerade operativsystem. Så avancerat att du t.o.m. kan köra Windows i det om behöver använda ett PC-program. Skaffa bara ett exemplar av Windows och starta Boot Camp som ingår i Leopard. Inställningen är enkel och rättfram - precis som du förväntar dig av Mac.

Nyheter i denna version

Denna uppdatering åtgärdar vissa problem och förbättrar kompatibiliteten med Microsoft Windows XP och Microsoft Windows Vista som körs på en Mac-dator med Boot Camp. Vi rekommenderar den starkt för alla användare av Boot Camp som använder 64-bitarsversionen av Windows XP eller Windows Vista.

Du kan hitta mer information på denna webbplats: http://www.apple.com/se/support/bootcamp/

Obs! Hämtningen inkluderar kompletta kopior av Boot Camp Windows Vista 64-drivrutiner (version 2.1). Om du redan har drivrutiner för Boot Camp installerade kommer dessa att uppdateras. Om du inte har drivrutiner för Boot Camp installerade kommer drivrutiner version 2.1 att installeras i ditt redan installerade Windows-operativsystem.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어