Apple Watch OS 1.0.1

Systemkrav:

• iPhone 5 eller senare

Den här versionen innehåller prestandaförbättringar och felkorrigeringar inklusive följande:

Prestandaförbättringar för:

• Siri

• Mätning av ståendeaktivitet

• Kaloriberäkning för inomhusträning med rodd och cykling

• Avstånd och takt under utomhusträning med gång och löpning

• Hjälpmedel

• Appar från tredje part

Visningsstöd för nya Emoji-tecken

Ytterligare språkstöd för:

• Brasiliansk portugisiska

• Danska

• Nederländska

• Ryska

• Svenska

• Thailändska

• Turkiska

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen hittar du på den här webbplatsen: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어