Mac Pro EFI Firmware-uppdatering 2.0

Systemkrav:

• OS X 10.9 eller senare

• EFI:

• EFI 0116 (MP61.88Z.0116.B00.1311020956)

• EFI 0116.02 (MP61.88Z.0116.B02.1311222014)

• MacPro6,1

Filstorlek: 5 MB

Hämta

Mac Pro EFI Firmware-uppdatering 2.0

Den här uppdateringen rekommenderas för alla Mac Pro-modeller (sent 2013).

Den här uppdateringen förbättrar systemets tillförlitlighet vid omstart, löser ett problem med minnets självtest och förbättrar grafikens strömhantering vid användning av Boot Camp.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어