Hämta - Apple WatchOS 2.0 - 2.2.2

Systemkrav:

• iPhone 5 eller senare

WatchOS 2.2.2

Den här uppdateringen innehåller buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

Mer information om säkerhetsinnehållet i Apples programuppdateringar hittar du på

https://support.apple.com/sv-se/HT201222

WatchOS 2.2.1

Den här uppdateringen innehåller buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

Mer information om säkerhetsinnehållet i Apples programuppdateringar hittar du på

https://support.apple.com/sv-se/HT201222

WatchOS 2.2

Den här uppdateringen innehåller stöd för parkoppling av flera klockor till samma iPhone, förbättringar av Kartor och stöd för nya språk. Den här versionen innehåller även ytterligare förbättringar och buggfixar.

• Lägger till stöd för parkoppling av flera Apple Watch till samma iPhone.

• Lägger till I närheten i Kartor så att du kan hitta platser i närheten av dig sorterade efter kategori, inklusive Mat, Köpcenter med mera.

• Lägger till stöd för systemspråket på katalanska, kroatiska, rumänska, slovakiska och ukrainska.

• Lägger till stöd för diktering på katalanska, kroatiska, rumänska, slovakiska, ukrainska och engelska (Saudiarabien, Förenade Arabemiraten och Indonesien).

• Lägger till stöd för Siri på finska, hebreiska och malajiska.

• Ökar frekvensen för pulsmätningar i bakgrunden när du står still.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

WatchOS 2.1

Den här uppdateringen innehåller buggfixar och stöd för nya språk.

• Lägger till stöd för systemspråk på arabiska, grekiska, hebreiska, malajiska, portugisiska (Portugal), tjeckiska, ungerska och vietnamesiska

• Lägger till stöd för användargränssnitt från höger till vänster

• Lägger till möjlighet att växla mellan indo-arabiska och europeiska siffror för arabiska

• Lägger till en ny komplikation för islamiska och hebreiska kalendrar

• Lägger till stöd för Siri och diktering på arabiska (Saudiarabien, Förenade Arabemiraten)

• Lägger till stöd för diktering på engelska (Malaysia), grekiska, hebreiska, portugisiska (Portugal), tjeckiska, ungerska och vietnamesiska

• Åtgärdar ett problem som kunde göra att aktiviteter inte uppdaterades i kalenderkomplikationen

• Åtgärdar ett problem som kunde göra att aktuellt klockslag inte visades i strömsparläget

• Åtgärdar problem som kunde förhindra att appar från tredje part öppnades

• Åtgärdar ett problem som kunde göra att appsymboler från tredje part inte visades korrekt

• Åtgärdar ett problem som kunde leda till instabilitet om systemspråket ändrades

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

WatchOS 2.0.1

Den här uppdateringen innehåller nya emoji-tecken, prestandaförbättringar och buggfixar, bland annat:

• Åtgärdar ett problem som kunde leda till att programuppdateringar avstannade.

• Åtgärdar problem som försämrade batteritiden.

• Löser ett problem som förhindrade att en hanterad iPhone synkroniserade iOS-kalenderaktiviter till Apple Watch.

• Åtgärdar ett problem som kunde förhindra att platsinformation uppdaterades som den skulle.

• Åtgärdar ett problem som kunde leda till att Digital Touch-meddelanden skickades från en e-postadress istället för ett telefonnummer.

• Åtgärdar ett problem som kunde orsaka instabilitet när en Live Photo-bild användes som urtavla.

• Löser ett problem som tillät sensorerna att vara aktiva tills vidare när Siri användes till att mäta pulsen.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

WatchOS 2.0

Den här uppdateringen innehåller nya funktioner och möjligheter för användare och utvecklare, inklusive följande:

• Nya urtavlor och nya sätt att använda dem

• Timelapse-videor med Hongkong, London, Mack Lake, New York, Shanghai och Paris.

• Bild och Fotoalbum så att du kan se dina favoritbilder varje gång du höjer handleden, inklusive stöd för Live Photo-bilder.

• Gör en tidsresa med Digital Crown så ser du vad som händer i framtiden eller vad som redan har hänt.

• Sängbordsläge så att din Apple Watch kan användas som en väckarklocka vid sängen.

• Nio nya färger som du kan anpassa urtavlan med, och en ny urtavla med flera färger i Moduler.

• Stöd för komplikationer som skapas av tredjepartsappar.

• Siri-förbättringar

• Starta en specifik träning, få färdbeskrivningar för kollektivtrafik eller be Siri visa en överblick.

• Stöd för att ringa FaceTime-röstsamtal och svara på e-brev.

• Stöd för att styra enheter i hemmet som har stöd för HomeKit med hjälp av Siri.

• Stöd har lagts till för Belgien (franska och nederländska), Norge och Österrike.

• Förbättringar av Aktivitet och Träning

• Träningar från tredjepartsappar på Apple Watch kan ingå i dina aktivitetsringar.

• Aktivitetsringar, träningar och prestationer kan delas från appen Aktivitet på iPhone.

• Interaktiva prestationer.

• Veckovis sammanfattning på begäran.

• Stäng av aktivitetsnotiser under en dag.

• Träningar sparas automatiskt.

• Förbättringar av Apple Pay och Wallet

• Stöd för Discover-kort.

• Stöd för kundkort och butikers egna kredit- och betalkort.

• Lägg till kuponger i Wallet direkt från tredjepartsappar på Apple Watch.

• Förbättringar av Vänner och Digital Touch

• Lägg till fler än 12 vänner direkt från Apple Watch.

• Grupper med flera vänner som du kan namnge.

• Skicka teckningar med flera färger.

• Nya alternativ för animerade emoji

• Förbättringar av Kartor

• Kollektivtrafikvy, visa kollektivtrafikslinjer, stationer och byte mellan transportmedel i vissa större städer.

• Visa färdbeskrivningslistan för den aktuella rutten.

• Visa informationskort med avgångsinformation för stationer.

• Musikförbättringar

• Ny Beats 1-knapp som kan spela upp radiostationen dygnet runt.

• Ny För dig-knapp som spelar upp olika låtar från Apple Music.

• Svara på e-brev med diktering, emoji eller smarta svar som har anpassats specifikt för e-post.

• Ring och ta emot FaceTime-röstsamtal.

• Stöd för Wi-Fi-samtal utan en iPhone i närheten med vissa operatörer.

• Aktiveringslås hindrar andra från att aktivera din Apple Watch utan ditt Apple-ID och lösenord.

• Nya utvecklarmöjligheter inklusive följande:

• Eget SDK för att skapa snabbare och kraftfulla appar som körs direkt på Apple Watch.

• Tillgång till accelerometer så att din rörelse kan spåras på ett mer detaljerat sätt.

• Tillgång till pulssensorn så att den kan användas under en träning.

• Tillgång till mikrofon och högtalare för inspelning och uppspelning av ljud.

• Tillgång till Taptic Engine med åtta olika typer av haptisk feedback.

• Tillgång till Digital Crown för mer exakt styrning.

• Möjlighet att spela upp video direkt på Apple Watch

• Stöd för löpningsappar utan att iPhone är i närheten, inklusive nätverksmöjligheter när Apple Watch är kopplad till kända Wi-Fi-nätverk.

• Komplikationer på urtavlan.

• Träningar från appar kan räknas in i aktivitetsringar.

• Träningar från appar kan inkluderas i aktivitetsappen på iPhone.

• Nytt stöd för systemspråket på engelska (Indien), finska, indonesiska, norska och polska.

• Nytt dikteringsstöd för engelska (Irland, Filippinerna, Sydafrika), franska (Belgien), nederländska (Belgien), spanska (Chile, Colombia) och tyska (Österrike).

• Nytt stöd för smarta svar på traditionell kinesiska (Hongkong, Taiwan), danska, engelska (Nya Zeeland, Singapore), japanska, koreanska, nederländska, svenska och thailändska.

Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder eller alla områden.

Du hittar mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen på

http://support.apple.com/sv-se/HT1222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어